Edzőnk: Kaczor Krisztián

Futószáras lovagoltatás

Szeretne lovagolni, de nem érzi biztonságosnak? A futószáras lovagoltatás alkalmával teljes felügyelet alatt ismerkedhet meg a lóval és a lovaglással egyaránt.

Osztálylovaglás

Közösségépítés és élményszerzés szempontjából is kiváló lehetőség az osztálylovaglás. Az osztálylovaglás során a már önállóan lovagolni tudó, haladó lovasokkal egyszerre foglalkozik az edző, akik különböző lovardai alakzatok lovaglásával és változatos feladatokkal tanulják meg, hogyan kell megfelelően befolyást gyakorolni a lóra és hogyan kell a többi lovasra ügyelve, biztonságosan lovagolni a pályán. Megfelelő tudással rendelkező lovasoknak lehetőségük van osztályban is ugrani, cavalettizni.

Pónilovaglás

A pónilovaglás lehetővé teszi a kisgyermekek számára is, hogy megismerjék a lovaglásban rejlő örömet és megszeressék ezt a sportot. A póni kis termete ideális a kisgyermekek számára is, így a legnagyobb biztonságban ismerkedhetnek a lovaglás szépségeivel.

Egyéni edzés, díjugratás, díjlovaglás

A lovarda lehetőséget nyújt egyéni edzésre is azoknak a lovasoknak, akik még magasabb szintre szeretnék emelni a lovaglótudásukat. Versenyekre és rajtengedély vizsgákra is készítünk fel lovasokat.

Tereplovaglás

Ismerje meg az érzést, amikor a természetben, lóháton kirándulhat. Garantáltan kellemes kikapcsolódás és feltöltődés!

A lovas szolgáltatások előzetes időpont egyeztetéssel vehetők igénybe. Az első alkalom egy próbalovaglás futószáron, ahol felmérjük a lovaglótudást. Ez különösen igaz a tereplovaglásra!

Kötelező viselet: kobak; zárt lábbeli; hosszú, nem túl szűk, nem túl bő, kényelmes nadrág.
Ajánlott: kesztyű és védőmellény viselése. Haladó lovasoknak pálca.
Kobakot igény szerint biztosítunk.